Skip navigation MENU

AKOS Recruitment verder als T-Level

Werkenviaakos.nl heeft een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling. De recruitment dienstverlening is sinds 1 januari 2023 afgesplitst van het AKOS ingenieursbureau en de activiteiten worden onder de nieuwe naam T-Level voortgezet.

Werving & Selectie voor alle technische profielen

“De nieuwe naam en uitstraling passen bij de weg die we dit jaar ingeslagen zijn,” vertelt Ben van Vuuren, directeur van T-Level. “Na de start van de samenwerking tussen het ingenieursbureau AKOS en het voormalige detacheringbureau Eastec in 2005, is er veel veranderd. Opererend onder één vlag hebben we jarenlang de focus gelegd op mechanical engineering. Nu zien we dat de huidige arbeidsmarkt voor alle functieprofielen in de industrie uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen meer op werktuigbouwkundig vlak.”

De vraag van klanten steeg om diezelfde kwalitatieve ondersteuning ook te bieden bij andere functies. Dit gaf Ben van Vuuren de doorslag om zich specifiek te richten op het detacheringsbureau. “Met het consultants team van T-Level kunnen we de vraag en aanbod binnen de de technische arbeidsmarkt nog beter bedienen.”

Het werktuigbouwkundig advies- en ingenieursbureau gaat verder onder leiding van Reinier Jansen en Ferry Boers. “Met deze nieuwe structuur blijft de kracht van de jarenlange samenwerking behouden, maar kunnen AKOS en T-Level zich optimaal richten op de groei die beide bedrijven op dit moment doormaken,” legt Ben van Vuuren uit.

Next level Tech-career

T-Level is een gespecialiseerd recruitment- & detacheringsbureau voor hbo en wo opgeleide technische professionals voor de proces- en maakindustrie. Van engineer tot projectmanager. Van technisch bedrijfskundige tot sales engineer. In samenwerking met advies- en ingenieursbureau AKOS helpt T-Level de industriële sector bij hun technologische ontwikkeling door het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie.

De consultants van T-Level ondersteunen technische professionals in alle mogelijke manieren om gedegen en vol vertrouwen een overstap te maken naar een andere baan. Op naar een next level tech-career!

Of neem direct contact op