Skip navigation MENU

Young Development Program

Ben jij een starter met technische achtergrond? En wil jij jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen binnen de industrie? Start jouw carrière bij T-LEVEL en doe mee met het Young Development Program. Samen bouwen we aan jouw Next Level Tech-Career!

Voor wie?

Het Young Development Program (YDP) is ideaal voor pas afgestudeerden die nog niet uitgeleerd zijn en twijfelen tussen een vervolgopleiding of direct werkervaring opdoen.

Of ben jij net jouw loopbaan begonnen en heb je het gevoel dat je ‘stilstaat’ in je werk? Dan kan dit programma ook voor jou de ideale oplossing zijn.

“Met het YDP van T-Level kan je jouw carrière in de industrie daadwerkelijk een boost geven. We focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling en realiseren vanuit daar jouw Next Level Tech-Career,” vertelt senior Consultant en Programmaleider Bram van der Schee.

Het YDP Traineeship

Het YDP is een eenjarig traineeship binnen de industrie dat gericht is op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder biedt het je de kans om te werken en tegelijkertijd verder te leren. Zo ga je werken als Engineer of Projectmanager bij een bedrijf naar keuze én doorloop je een leerprogramma op maat.

Met onze brede aanwezigheid in Noord-, Midden- en Oost-Nederland strekt ons bedrijvennetwerk zich uit over diverse sectoren en industrieën. Dit stelt ons in staat om jou een rijke variëteit aan mogelijkheden te bieden die aansluiten bij jouw ambities en interesses!

Ons aanbod

✓ Goed startsalaris.
✓ Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
✓ Relevante cursussen en trainingen.
✓ Extra opleidingsbudget om zelf in te vullen.
✓ Persoonlijke loopbaanbegeleiding en coaching.
✓ Bedrijfsbezoeken om verschillende werkomgevingen te ervaren.
✓ Gezellige teamuitjes en waardevolle connecties in de industrie!

Wil jij een impactvolle vervolgstap zetten in jouw carrière? Word deel van het  T-Level YDP team!

Wat vragen wij van jou?

✓ Hbo of wo werk- en denkniveau.
✓ Afgeronde technische opleiding in bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Industrieel Ontwerpen.
✓ De T-Level kernwaarden lijken op maat gemaakt voor jou (PARIS): Plezier, Authentiek, Resultaatgericht/Respectvol, Initiatiefrijk, Samenwerkingsgericht.

Interesse?

Nog niet helemaal overtuigd? Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan voor de YDP informatieavond.