Skip navigation MENU

Werken bij T-Level

Bij T-Level zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega Recruiters en Consultants om het team te komen versterken. Benieuwd of T-Level bij jou past? Stel ons jouw vragen of plan vrijblijvend een kennismaking in?

Recruitment Consultant in een technische wereld

Als Consultant bij T-Level ben jij dé specialist in het bemiddelen en detacheren van technische professionals voor opdrachtgevers in de proces- en maakindustrie. Vanuit ons hypermoderne hoofdkantoor in Klarenbeek én vanuit huis werf, selecteer en detacheer je hbo- en wo-opgeleide technische professionals. Vanwege onze mensgerichte cultuur is er veel aandacht voor jou als persoon: hoe excelleer jij het best? Welke stappen wil jij zetten om jezelf en T-level te laten groeien? Zet met ons de stip op de horizon en we komen er samen!

Wat houdt een baan als Consultant bij T-Level in?

Je werft kandidaten, begeleidt en adviseert kandidaten van sollicitatie tot aan de uiteindelijke indiensttreding bij de klant, na een detacheringsperiode. Daarnaast ontwikkel je relaties met bestaande en nieuwe klanten en denk je actief mee over campagnes, wervingsstrategieën en de ontwikkeling van je afdeling en T-Level in het algemeen.

Door het omvangrijke netwerk van klanten en kandidaten dat T-Level heeft opgebouwd én de onderlinge samenwerking met mede collega’s kun je al snel succesvol zijn. Bovendien signaleer je bij jouw klanten kansen voor de Recruitment & Detachering dienstverlening en speel je daar slim op in.

Benieuwd naar deze functie bij T-Level?
Check de vacatures

Werken bij T-Level in Klarenbeek

Het hoofdkantoor van T-Level staat in het Gelderse dorpje Klarenbeek. Net buiten Apeldoorn en midden in de natuur staat een Mr.Green Boutique Office, waar T-Level sinds december 2020 gevestigd is. Naast de vaste kantoorruimtes kunnen alle collega’s flexibel gebruik maken van de kantoor- en vergaderruimtes, inclusief de extra’s die daarbij horen;

  • Sfeervolle werkplek
  • Flexibele kantooromgeving
  • Gratis toegang tot de Boutique Gym
  • Vers bereide lunch in het lunchcafé

Flexibel en hybride werken

Naast werken in de inspirerende kantooromgeving in Klarenbeek is het ook mogelijk om één of meerdere dagen vanuit huis te werken. Om er voor te zorgen dat je werkplek thuis net zo prettig is als op kantoor is er binnen de thuiswerkregeling een riant budget om je werkplek goed in te richten. Daarnaast ontvang je op de thuiswerkdagen, in plaats van de reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding.

Werken bij T-Level
Ontmoet jouw toekomstige collega's