Skip navigation MENU

Wij helpen je graag!

Maak kennis met het T-Level team! We helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe baan, loopbaanadvies nodig hebt of wilt sparren over je carrière, ontwikkeling of sollicitatie.

Het T-Level Team

Danny Vesterink

Manager Sales & Recruitment

Danny heeft ruim 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en is verantwoordelijk voor de T-Level kantoren in Klarenbeek, Zwolle, Heerenveen en Enschede. Vanuit zijn rol verdiept hij zich in de kwaliteiten en wensen van kandidaten áls de behoeften en bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Danny krijgt energie van eerlijke en oprechte gesprekken, waarin hij adviseert over mogelijke kansen en oplossingen. Ook gaat hij graag met zijn gezin op stedentrips en bezoekt hij voetbalwedstrijden.

Mail: danny@tlevel.nl
Telefoon: 06-34484561

LinkedIn-profiel

 

Bram van der Schee

Senior Consultant

Bram heeft zowel een technische als een bedrijfskundige achtergrond en krijgt het meeste energie van mensgericht werken. De rol als Consultant sluit hier naadloos op aan: met zijn ervaring in de technische branche weet hij de juiste verbindingen te maken tussen mensen en bedrijven. Hierbij werkt hij graag vanuit de opgebouwde relaties. Hij woont met zijn vriendin en pasgeboren zoontje in Zwolle en is fanatiek wielrenner. In de weekenden is hij graag met familie en vrienden.

Mail: bram@tlevel.nl
Telefoon: 06-82552693

LinkedIn-profiel

Lees meer over Bram >

Björn Hulsman

Consultant

Björn is een enthousiaste jongen met een bedrijfskundige achtergrond. Hij krijgt energie van een mensgerichte aanpak en is als T-Level Consultant verantwoordelijk voor de regio Oost-Nederland. Dit is voor hem als een thuiswedstrijd aangezien hij al jaren in Enschede woont. Naast zijn kennis van de omgeving weet Björn de match te maken tussen mens en bedrijf, waarbij hij gespecialiseerd is in de technische maakindustrie. In de weekenden houdt hij van sporten, feesten en een drankje.

Mail: bjorn@tlevel.nl
Telefoon: 06-38171251

LinkedIn-profiel

Rick Wassink

Consultant

Rick heeft door zijn achtergrond in toegepaste psychologie een passie voor mensen en de keuzes die zij maken. Vanuit deze gedachten stelt Rick de mens centraal en krijgt hij energie van het proces om gezamenlijk te zoeken naar de juiste verbinding tussen mens en bedrijf. Hij woont samen met zijn vriendin in Deventer. In zijn vrije tijd is hij veel bij familie en gaat hij met vrienden naar een terras of festival. Daarnaast is hij vaak te vinden op de squashbaan of in het zwembad.

Mail: rick@tlevel.nl
Telefoon: 06-18674156

LinkedIn-profiel

Tjeerd Wiersma

Consultant

Tjeerd heeft een achtergrond in toegepaste psychologie. Met zijn open houding en analyserend vermogen werkt hij vanuit het perspectief van de kandidaat naar de klant toe. Tjeerd krijgt energie van het voeren van een fijn gesprek, waarin ook de kandidaat het gesprek blij verlaat. Hij woont in hartje Deventer met zijn vriendin en is groot supporter van het voetbalteam Sc Heerenveen. Verder is hij vaak op het terras te vinden om te borrelen en gaat hij wekelijks naar de squashbaan.

Mail: tjeerd@tlevel.nl
Telefoon: 06-43636763

LinkedIn-profiel

Maikel van Marle-IJzebrink

Senior Consultant

Maikel pakt de detachering op in Noord-Nederland. Hij heeft de studie Elektrotechniek gevolgd en vervolgens de opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Deze combinatie stelt hem in staat om duurzame matches te maken. Maikel krijgt dan ook energie van tevreden kandidaten en opdrachtgevers. Hij woont in Zwolle samen met zijn vriendin, sport graag (CrossFit en wielrennen) en heeft een passie voor fotografie en videografie.

Mail: maikel@tlevel.nl
Telefoon: 06-18853486

LinkedIn-profiel

Martijn van der Horst

Senior Consultant

Martijn is gespecialiseerd in de Werktuigbouwkundige, Hard- en Software (Embedded) markt in Midden- & Noord-Nederland. Hij vindt het belangrijk om naar de wensen van anderen te luisteren en streeft naar een goede match tussen klant en kandidaat. Samen met zijn vriendin en dochter woont hij in Hengelo. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met technologie en heeft hij bijna alles in huis geautomatiseerd. Ook benut hij elk fietsmoment als fanatiek racefietser.

Mail: martijn@tlevel.nl
Telefoon: 06-43636569

LinkedIn-profiel

Leon Hekking

Senior Consultant

Leon is ruim 8 jaar werkzaam in de technische arbeidsbemiddeling. “Door goed te luisteren naar de behoeftes van mijn gesprekspartners en hun wensen vast te leggen, zet ik alles in werking voor een zo goed mogelijke match.” Met doorzettingsvermogen, realisme en humor helpt hij kandidaten bij het waarmaken van hun ambities. Leon woont in Raalte met zijn gezien, is hij groot voetballiefhebber en fanatiek sporter (fitness/hardlopen/padel).

Mail: leon@tlevel.nl
Telefoon: 06-43636446

LinkedIn-profiel

Jop Schukkink

Consultant

Jop kenmerkt zich als sociale en loyale collega. Hij bouwt graag aan laagdrempelige relaties waar samenwerken, gezelligheid en wederzijds vertrouwen centraal staan. Jop heeft voor de arbeidsbemiddeling gekozen om kandidaten te helpen groeien en perspectieven te bieden voor de volgende stap in hun carrière. In zijn vrije tijd pakt hij graag een Techno festival mee en kickbokst hij fanatiek om fit en scherp te blijven. Verder is hij een geboren en getogen tukker dat niet kan wachten om successen te boeken met het team van Enschede!

Mail: jop@tlevel.nl
Telefoon: 06-43636699

LinkedIn-profiel

Jaap Vaneker

Consultant

Jaap is trotse inwoner van Oldenzaal. Zijn vrije tijd vult hij graag met diverse activiteiten, waaronder carnaval, hockey en de LEO-Club. Na de opleiding Stedenbouwkunde besefte hij dat zijn ware interesse in techniek ligt. Daarom heeft hij de overstap gemaakt naar technische arbeidsbemiddeling. “Mijn focus ligt op het begrijpen van de wensen en ambities van kandidaten, dit doe je door echt te luisteren. Door de kennis van de markt te koppelen aan deze doelen probeer ik altijd de juiste duurzame match te vinden.”

Mail: jaap@tlevel.nl
Telefoon: 06-10679000

LinkedIn-profiel

Ben van Vuuren

Directeur/Eigenaar

Ben is een gedreven ondernemer die al zijn hele werkzame leven in de technische arbeidsbemiddeling actief is. Hij haalt altijd de meeste energie uit het helpen van mensen bij hun volgende carrièrestap. Zijn focus ligt op de proces- en maakindustrie, vanwege zijn fascinatie voor de mensen achter de alsmaar voortrazende revolutie die de industrie teweegbrengt. In zijn vrije tijd is Ben het liefst met zijn gezin, laat hij in de keuken zijn creativiteit de vrije loop, luistert hij graag naar muziek en speelt hij piano.

Mail: ben@tlevel.nl

LinkedIn-profiel

 

Jij?

Consultant in spé

Spreekt het jou aan om bedrijven te adviseren en te ontzorgen op het gebied van specialistische vacatures? Heb jij mensenkennis, affiniteit met techniek en ben jij in staat om zowel pragmatisch als creatief aan de slag te gaan met werving- en selectieopdrachten? Dan is de rol van ondernemende Consultants iets voor jou! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele benaderings- en sollicitatieproces van technische professionals én treed je op als onafhankelijk adviseur richting bedrijven en kandidaten.

Lees meer