Skip navigation MENU

Consultant Bram

Bram is sinds april 2020 Consultant bij T-Level. Hij krijgt energie van het écht verder helpen van kandidaten bij een mooie (vervolg)stap. Binnen T-Level staat Bram bekend als collega die met veel toewijding, samenwerking en enthousiasme resultaten boekt.

Hoi! Mijn naam is Bram van der Schee. Ik woon samen met mijn vriendin, zoon en kat in Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging: wielrennen, hardlopen, krachttraining en zwemmen. Verder spreek ik graag af met familie en vrienden en ben ik jaarlijks dansend op Lowlands te vinden.

Brede technische basis

In het verleden heb ik de hbo-studie Technische Natuurkunde gevolgd. Toch merkte ik al snel dat ik geen ‘harde’ techneut ben. Na het behalen van mijn diploma koos ik voor een kopstudie Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5) en heb ik daarna een traineeship gevolgd. Vanwege mijn brede technische basis ben ik een tijd zoekende geweest naar wat voor functie en bedrijf bij mij passen.

In 2020 ben ik aanraking gekomen met AKOS en T-Level. Al snel merkte ik dat het een goede match was: de mix van commercie, techniek en mensgericht werken kwamen voor mij samen. Zowel de afwisselende functie-inhoud als de open en gemoedelijke cultuur vind ik zeer prettig. Er wordt doelgericht samengewerkt om resultaten te boeken én er is continu ruimte voor grapjes en gekkigheid.

Het werk van een Consultant

Als Consultant richt ik mij voornamelijk op recruitment in de technische maakindustrie. Dit betekent dat ik veel contact heb met bedrijven om (technisch) personeel te vinden. Een samenwerking begint bij een kennismaking om de vacature te bespreken en te achterhalen welke persoonlijkheid en ervaring echt belangrijk zijn. Voordat ik start met kandidaten werven, kom ik graag langs op locatie. Hierdoor krijg ik een volledig beeld en kan ik kandidaten selecteren die echt bij de functie én het bedrijf passen.

Na het opstellen van de vacaturetekst benader ik mensen die deze baan mogelijk leuk vinden. Bij interesse bespreken we de rol uitvoerig en staan de ambities, wensen en eisen van de kandidaat centraal. Bij een match stel ik de kandidaat voor bij het bedrijf en begeleid ik diegene in de verdere sollicitatieprocedure.

Als kandidaat kan je van een T-Level Consultant verwachten dat je wordt geholpen bij het vinden van een baan dat echt bij je past. Daarbij maken wij de vertaalslag naar de arbeidsmarkt en bespreken we samen welke bedrijven of functies mogelijk bij je passen.

Vanuit openheid en inhoud probeer ik snel te schakelen en adviserend te werken. Als T-Level Consultant ben ik transparant gedurende het sollicitatieproces en sta ik continu voor je klaar. Ook na het vinden van een nieuwe baan of het vervullen van een vacature blijf ik graag in contact.

Waar ik energie van krijg

Vrienden en collega’s beschrijven mij als toegewijd, geduldig, eerlijk en inlevend. Kenmerkend voor mij is dat ik open, transparant en meedenkend te werk ga. Ik werk graag vanuit de (technische) inhoud om zo samen te achterhalen welke functies of bedrijven bij jou passen. Ik krijg energie van het écht verder helpen van een kandidaat die nog niet precies weet wat een mooie stap kan zijn. Dit kan voor een net afgestudeerde zijn die nog oriënterend is, als voor een doorgewinterde engineer die toe is aan iets nieuws.

Elke rol heeft iets unieks waar ik enthousiast van word. Als ik dit kan overbrengen op een kandidaat en zo de juiste match vind, heb ik een top dag.

Daarnaast krijg ik veel energie van de uiteenlopende vacatures waar ik mee aan de slag kan. Van Projectmanager die een nieuwe productiemachine gaat ontwikkelen tot een Test Engineer bij een productontwikkelaar voor het hoogspanningsnet. Hierdoor leer ik steeds weer nieuwe dingen en kom ik met verschillende mensen in contact.

Twijfel je over je huidige baan of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je bij het vinden en realiseren van jouw volgende stap in de technische maakindustrie. T-Level weet de weg!