Skip navigation MENU

Orlaco Products B.V.

Stoneridge Orlaco is een van oorsprong Nederlandse onderneming die al meer dan 25 jaar effectieve zichtoplossingen biedt met camera-monitor producten voor alle vormen van voer- en vaartuigen. Orlaco heeft zich ontwikkeld tot marktleider en staat wereldwijd bekend om de goede kennis, het groot innovatief vermogen en de gecertificeerde kwaliteit van de oplossingen.

De eigen organisaties en het uitgebreide en goede dealer- en distributiekanaal zorgen voor een goed advies en stipte levering van de producten. In de totale Orlaco onderneming werken meer dan 250 medewerkers wereldwijd, waarvan een kleine 200 in Barneveld. Stoneridge is een beursgenoteerde, Amerikaanse multinational, met het Europees hoofdkantoor in Zweden.

Spiegel vervangende markt

Mede door jarenlange ontwikkeling van de Mirror Eye wordt naast de aftermarket via OEM-klanten de spiegel vervangende markt bediend. Dit brengt verregaande gevolgen voor het hele bedrijfsproces en borging van leverbetrouwbaarheid en kwaliteit met zich mee. Deze ontwikkeling doet Orlaco zelf, als ook alle inkoop van (sub)delen en de uiteindelijke assemblage en correct leveren van alle essentiële accessoires en adapters.

Mechanical Product Engineer bij Orlaco

T-Level bemiddelde Erwin in 2020 voor een functie als Mechanical Product Engineer bij Orlaco. In dit traject zorgde T-Level voor de sollicitatiebegeleiding, coördinatie en bemiddeling en 3 maanden later startte Erwin vol enthousiasme bij Orlaco. “Vanuit de rol als Mechanical Engineer is het mooi om een compleet product te zien ontstaan.” Orlaco levert aan vooraanstaande voertuigfabrikanten over de hele wereld. Met hun systemen verhogen zij de veiligheid, verbeteren de ergonomie, creëren meer comfort en zorgen voor meer efficiëntie. Lees hier Erwin’s volledige ervaring over zijn start bij Stoneridge Orlaco.