Skip navigation MENU

Projectmanager Gerco – Bronswerk Heat Transfer

T-Level hielp Gerco aan een nieuwe uitdaging bij Bronswerk Heat Transfer. Bronswerk Heat Transfer is een wereldwijd opererende speler die zich bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop, productie en installatie van warmte uitwisseling oplossingen in de petrochemie, gas-, en oliesector en de powerindustrie. Door de jarenlange relatie tussen T-Level en Bronswerk kon er een goede match gemaakt worden met Gerco en Bronswerk. 

Nieuwe carrièrestap

Gerco – opgeleid tot automotive engineer- was al een aantal jaren werkzaam in de wereld van engineering, via bedrijven in de automotive, verkeerssystemen en infrastructuur. Na functies als Project Engineer en Projectleider wilde Gerco een nieuwe carrièrestap maken. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bij voorkeur in de omgeving van zijn woonplaats om werk en privé in balans te houden.

“Op zoek naar een baan in de omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privébalans.”

Advies bij baankeuze

Vanwege het hoge aantal functies dat online geplaatst stond, kwam Gerco in contact met T-Level. “Ik draag de techniek een warm hart toe, daarom zocht ik een baan in deze branche. Bovendien wilde ik niet puur op detacheringsbasis, maar via het deta-vast concept werken. Ik had een goed en open contact met de Recruiter bij T-Level en ik heb ervaren dat hij mijn vaardigheden, ambities en passende werkgevers goed kon inschatten. Een eventuele misstap op de arbeidsmarkt werd hierdoor direct kleiner.”

“Het is lastig een goede baankeuze te maken vanwege de vele vacatures. T-Level kon passende werkgevers goed inschatten.”

Bronswerk Heat Transfer

Sinds de succesvolle bemiddeling via T-Level werkt Gerco bij Bronswerk Heat Transfer, internationaal actief in het bedenken van oplossingen en het produceren van apparaten op het gebied van koel- en warmtetechniek voor industriële toepassingen. Gerco is als Project Manager verantwoordelijk voor het gehele uitvoeringstraject, van order tot ingebruikname bij de klant.

Wat maakt dit tot het ideaalplaatje? Gerco: “De combinatie van de functie-inhoud, het werken in multidisciplinaire teams, de volwassen arbeidsverhoudingen en de prettige werksfeer. Ook is er in deze tak van de industrie in verhouding meer tijd en budget beschikbaar, wat het proces ten goede komt. Niet alleen urgente brandjes blussen, maar constructief werken aan een goed eindresultaat. Voorlopig kan ik mijn ambities helemaal kwijt bij Bronswerk Heat Transfer. Bovendien kan ik kostbare reistijd – die anders verloren zou zijn gegaan – nu helemaal besteden aan mijn pasgeboren tweeling.”

“Voorlopig kan ik mijn ambities helemaal kwijt.”