Skip navigation MENU

Projectmanager Arjan – Howden Thomassen Compressors

Na zijn opleiding aan de Hogere Zeevaartschool werkte Arjan vijf jaar als maritiem officier en stuurman. Toch wilde Arjan liever aan wal aan de slag. Het was niet eenvoudig om werk op het juiste niveau te vinden. “Ik beschikte niet over een ruim netwerk en zocht naar mogelijkheden om gericht de arbeidsmarkt te betreden,” aldus Arjan. Via een vacaturebank kwam Arjan in contact met T-Level, die prima aanknopingspunten zag voor een functie als junior projectmanager bij Wärtsilä, wereldmarktleider op het gebied van dieselmotoren voor zeeschepen.

Matchen op basis van persoonlijkheid en competenties

Arjan: “Hoewel mijn cv niet direct 100% aansloot op basis van mijn werkervaring, zag T-Level toch mogelijkheden om mij voor te stellen bij Wärtsilä”. Volgens T-Level kon Arjan duidelijke meerwaarde bieden op basis van zijn hands-on mentaliteit en de wil om zaken tot een goed resultaat te brengen. Arjan groeide bij Wärtsilä van junior Projectmanager door naar Projectmanager.

“Ik voelde mij goed ondersteund bij het vorige traject en zocht daarom weer contact met T-Level.”

Na vijf jaar ervaring op te hebben gedaan, ging Wärtsilä reorganiseren en was Arjan ook toe aan een volgende carrièrestap. Hij zocht weer contact met T-Level: “Ik voelde mij goed ondersteund bij het vorige traject. Je weet elkaar te vinden als dat nodig is.” Ook bij deze functie vroeg de opdrachtgever – Howden Thomassen Compressors – eigenlijk meer ervaring, maar wist T-Level beide partijen succesvol in gesprek te krijgen. Arjan: “T-Level had al sterk het gevoel dat ik daar zou passen.”

“T-Level had sterk het gevoel dat ik daar zou passen en wist beide partijen succesvol in gesprek te krijgen.”

Meerwaarde door hands-on mentaliteit

Sindsdien zit Arjan zit uitstekend op zijn plek als Projectmanager bij Howden Thomassen. “Mijn uitdaging ligt in concrete resultaten halen en het werken en schakelen met verschillende mensen. Mijn ervaring aan boord van schepen komt trouwens nog dagelijks van pas: ik hou ervan om een stapje extra te doen en het beste uit mijn team te halen,” zegt Arjan. En dat is precies wat T-Level als meerwaarde zag.