Skip navigation MENU

Nijha B.V.

Nijha is een creatieve en toonaangevende partner die totaaloplossingen aanbiedt in de markt van sport, spel en vrijetijdsbesteding in Europa. De organisatie is vooruitstrevend en pro-actief waar het gaat om productontwikkeling, veiligheid, milieu, ergonomie en duurzaamheid voor medewerkers en haar afnemers. Innovatie is belangrijk en men loopt dan ook voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van sport en bewegen.

“Wij willen dat wat wij maken, leveren of doen mensen beweegt. Dat mensen zich uitgedaagd voelen. Om iets voor het eerst te proberen. Of juist om nog beter te worden. Daarom prikkelen, provoceren en experimenteren wij.

Nu al sporten en bewegen zo’n 3.000.000 Nederlanders, binnen óf buiten, wekelijks met onze oplossingen. Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door onze verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?”