Skip navigation MENU

Lovink Enertech B.V.

Lovink Enertech staat voor intelligente, innovatieve en economische oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en leveren betrouwbare kabelgarnituren die voldoen aan uw eisen voor vandaag en morgen. Voor de wereldwijde energiesector, voor de industrie en voor de markt voor duurzame energie. Samen met onze klanten willen we bijdragen aan een efficiënt en veilig functionerende samenleving.

Onze oplossingen dragen bij aan betrouwbare elektriciteitsnetten. We kiezen hier voor slimme engineering in combinatie met bewezen technieken. Zoals vloeibare siliconen – toegepast als isolatie-materiaal in kabelmoffen. Met een team technische specialisten werken wij iedere dag aan de beste oplossingen voor uw energievraagstukken.

Onze kabelgarnituren hebben een bovengemiddeld lange levensduur en scoren bijzonder hoog op het criterium ‘storingsvrij functioneren’. Door het slimme intuïtieve design en de universele technologie voor alle spanningsniveaus zijn onze kabelgarnituren eenvoudig te monteren. Dit zorgt voor tijdsbesparing en beperkt de foutgevoeligheid tot een minimum. Bovendien zijn de modulaire garnituren makkelijk en voordelig aan te passen voor specifieke kabeltoepassingen. Dit alles resulteert in een zeer gunstige Total Cost of Ownership (TCO).

Wij beschikken over een geavanceerd machinepark met kundige en gemotiveerde productiemensen en werken samen met gecertificeerde leveranciers. Op deze basis vervaardigen we onze producten in een keur van variëteiten: van gestandaardiseerd tot customized, gebaseerd op de speciale klantwensen.

Het merk Lovink Enertech bestaat uit mensen, zij maken dat onze unieke producten iedere dag foutloos gemonteerd kunnen worden en bedenken oplossingen om het functioneren van het elektriciteitsnet nog beter te maken. Wij hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en hebben een duidelijke visie hoe wij hier als productiebedrijf aan willen bijdragen. Tot slot maakt Lovink Enertech deel uit van Lovink Industries, een financieel gezonde Nederlandse holdingmaatschappij, die nog altijd in handen is van en geleid wordt door private personen.