Skip navigation MENU

AKOS

Advies- en ingenieursbureau AKOS is een industriële ontwikkelpartner dat kennis, expertise en oplossingen biedt binnen de industrie. Dit doen ze vanuit de diensten Development & Engineering, Projectsupport, Projectmanagement en Interim-Management in uiteenlopende branches.

Van het ontwerpen en realiseren van productieprocessen tot het ontwikkelen van nieuwe machines en technische producten. Van het detacheren van Engineers en Projectmanagers op locatie bij de klant tot uitvoeren van projecten vanuit de kantoren in Apeldoorn en Heerenveen. AKOS is een flexibele partner, beschikt over een team professionals met brede en diepgaande kennis en heeft een uitgebreid netwerk.

Technisch talent voor Projectsupport en D&E

Binnen het Development & Engineerings team en voor de afdeling Projectsupport is AKOS doorlopend opzoek naar technisch professionals. Van jong talent tot ervaren seniors. De mogelijkheden zijn divers en op basis van kennis, ervaring en toekomst ambities kijkt AKOS samen met aankomende medewerkers wat een passende plek binnen de organisatie is. Vanuit daar wordt er ook gekeken welke ontwikkelbehoeftes er zijn en welke weg bewandeld moet worden om dit te bereiken.

Persoonlijke ontwikkeling en events

Bij AKOS staat de mens centraal. Zo zijn er verschillende opleidingstrajecten waar de technici gebruik van kunnen maken en is het mogelijk om opleiding en trainingen te volgen. Daarnaast zijn er jaarlijks verschillende bijeenkomsten en events. Soms om samen nieuwe ontwikkelingen binnen de techniek te verkennen en op andere momenten ligt de nadruk op het gezellig samenkomen voor een etentje, borrel of een sportieve activiteit.

De organisatie

AKOS is in 1969 opgericht door Jan Schippers. In 50 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een werktuigbouwkundig ingenieursbureau met bijna 100 medewerkers en vestigingen in Apeldoorn (hoofdkantoor), Enschede, Heerenveen en Zwolle.

Benieuwd of AKOS ook bij jou past? Bekijk de video’s van Mechanical Engineers Marc en Martijn. Ze vertellen je meer over hun baan bij AKOS. Of neem eens een kijkje op de website van AKOS. Dit geeft een beter beeld van de klanten die ze bedienen en de projecten die ze daar uitvoeren.