Skip navigation MENU

BoutenGeotron B.V.

BoutenGeotron is specialist en partner in geo-, milieu- en grondwatertechnische projecten. Van grondige bodemanalyses tot het serieuze boorwerk en bemalingen in het veld: zij verzorgen het complete pakket.

K3-organisatie
BoutenGeotron maakt deel uit van de K3-organisatie, een veelzijdig bedrijf met ruim 200 medewerkers. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst. De ondernemingen samen winnen de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei. Kort gezegd neemt de K3 organisatie de betreffende grond in, verwerken het én transporteren het. BoutenGeotron verzorgt daarin het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek. Alle activiteiten worden gecombineerd met duurzame gebiedsontwikkeling. Zo worden natuur- en recreatiegebieden gecreëerd en wordt het overstromingsgevaar langs de Nederlandse rivieren verminderd.

Vakmanschap
Dagelijks komen vakmanschap en ervaring samen bij de medewerkers van BoutenGeotron. Stuk voor stuk mensen die hun expertise en energie steken in één ding: klanten verder helpen. Door snel te schakelen en het serieuze veldwerk te doen voor een geotechnische, milieutechnische of grondwatertechnische project. “We werken bij BoutenGeotron in de bodem waarop we leven. En we gaan en staan voor top kwaliteit en veiligheid. Dat schept ook verplichtingen. Daarom verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelingen en technieken. En werken we binnen alle wettelijke kaders en normen die gelden bij geotechnische, milieutechnische en grondwatertechnische werken. Onze certificeringen geven u die garantie.”